Мария и съпругът й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера,

...
Мария и съпругът й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера,
Коментари Харесай

Пак се обичат: Дзвера не изпуска от очи Мара Отварачката


Мария и брачният партньор й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера, наподобява в действителност са рестартирали любовта си, тъй като са неразделни. Фолкпевицата съвсем не излиза без мъжа си, а надали има и два месеца, откогато намекваше, че ще се развеждат и даже е подала молба за анулиране на брака им в съда.
 

Бизнесменът съпровожда хитовата изпълнителка освен по участия, а и при всичките й задължения, свързани с шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ” . Миро рядко изпуска подготовка на жена си за предаването , без значение дали ще е при Етиен Леви, който оказва помощ участниците в шоуто да пеят като звездите, които имитират, при Владо Михайлов, с цел да усвои присъщото държание и обноски на следващия облик, или пък ще заучава нов танц за представянето си. Освен това Миро гледа изявите на певицата от първите редове в залата и я приветства мощно, очевидно очарован от гения й. В рекламите пък съпрузите не пропущат да си разменят по някоя имитация.

За близките може да наподобява прекомерно, че Миро Дзвера и Мария са дружно на всички места, още повече, че при зрелищния си скандал в края на март предходната година се стигна до интервенция на органите на реда и се чу обвинявания в принуждение. В последна сметка певицата и предприемачът се сдобриха и в този момент се обичат очевидно повече отвсякога. Сполотени са и се поддържат във всичко, все повтаря Отварачката в последно време.

Миро дори постоянно съпровожда Мария и по изявленията. При една от последните си медийни изяви певицата посочи, че не било правилно всеобщото усещане, че не харесва прякора си „ Мара Отварачката ”. Тя се снабди с него около сполучливата реклама на марка бира, в която се снима в зората на кариерата си, когато още не бе издула устните си. И през днешния ден тя би се снимала в същата реклама – с отварачка на синджирче над бюста си. Клипът, изработен от режисьора Димитър Митовски, влезнал в топ 10 на рекламите в Европа, акцентира заралийката. И към днешна дата рекламата се въртяла на екрани в завода на една от най-големите марки бири в света.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР