Март е прекрасен месец, който бележи началото на пролетта. Но

...
Март е прекрасен месец, който бележи началото на пролетта. Но
Коментари Харесай

Март ще е супер специален за тези три зодии

Март е прелестен месец, който бележи началото на пролетта. Но той не е толкоз благополучен за всички признаци. Три от тях ще се радват на любовта този месец.

Овен

Март е месец на пристрастеност и еротика. Настроението на родените в този знак ще бъде огнено, а любовта е доста интензивна. Март е един избухлив месец, в който очаквате красиви и трагични, само че и непредвидими моменти.

Везни

Март е най-важният месец за този знак. В дома му на връзките са Венера, Марс и Уран, а в дома на еротиката са Слънцето и Меркурий. Това е рискова композиция, която също е сложна за управление. Ето за какво през този месец са вероятни доста неща: див секс, огромно страдание, ухажване и флирт, търсене на нов човек и бурна любовна случка.

Стрелец

Март акцентира и двете страни на вашата природа. Венера, Марс и Уран показват вашата дива, рискована и буйна страна, до момента в който Слънцето и Меркурий акцентират вашата рационална страна. Рационалната част от вас ще окаже въздействие върху обичайните взаимоотношения, до момента в който дивата част може да ви води до нова или безвъзмездна връзка. Март обаче има капацитета да ви бъде паметен месец.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР