Mars, световният лидер в производството на шоколадови изделия, дъвки и

...
Mars, световният лидер в производството на шоколадови изделия, дъвки и
Коментари Харесай

Нов директор на Mars за българския пазар

Mars, международният водач в производството на шоколадови произведения, дъвки и бонбони и храна за домашни любимци, има нов шеф за българския пазар. Предраг Милинчич ще ръководи всички действия на компанията у нас. Той дава отговор и за останалите клонове на Mars в района - Сърбия, Черна гора, Македония и Албания.

Милинчич има забележителен опит в хранително-вкусовата индустрия. Преди да се причисли към Mars е работил за Coca-Cola. През годините е заемал разнообразни позиции, свързани с ръководството на продажбите, в това число и шеф " Продажби ". Милинчич познава чудесно пазарите на Балканите и в Балтийския район.

Освен с богат професионален опит, Милинчич се отличава с безспорни лидерски качества, фокус върху клиента и блян към реализиране на високи резултати. Той има магистърска степен по мениджмънт от Sheffield University.

Mars е фамилна компания с повече от стогодишна традиция в производството на разнородни артикули и в предлагането на услуги за хората и домашните любимци, които те обичат. Продажбите ѝ възлизат на близо 35 милиарда $ и над 115 чиновници по целия сват. Mars е световна компания, която създава някои от най-обичаните марки в света: SNICKERS®, MARS®, TWIX®, BOUNTY®, MILKY WAY®, M&M " S®, PEDIGREE®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, SKITTLES®, UNCLE BEN " S®. Mars обезпечава и ветеринарни услуги посредством ветеринарните клиники BANFIELD® Pet Hospitals.

Mars стъпва на българския пазар през 1993 година като Masterfoods. През 2007 година компанията сменя името си на Mars, Incorporated. През 2008 година Wrigley се причислява към портфолиото на Mars. Компанията разполага с екип от над 80 чиновници. Mars България прави директни доставки към клиенти и снабдители и доближава до 40 000 търговски обекта на година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР