Марс преминава в знак Телец, където ще остане до 31

...
Марс преминава в знак Телец, където ще остане до 31
Коментари Харесай

Посветете деня в служба на доброто

Марс минава в символ Телец, където ще остане до 31 март. Това е удобно време за пазаруване на недвижими парцели (съобразено обаче и с други индикатори и отвън времето на идния назадничав Меркурий през март) и предприемане на поправки. Марс в Телец ще ни направи по търпеливи, консервативни, земни и любвеобилни, само че и по собственически настроени.

Луната е в символ Близнаци до 16:04ч на 15 февруари.

Луната в Близнаци се намира в стихията на въздуха. От там работи върху спонтанността, общителността, нереалното мислене. Заставя човек да се настрои към международното осведомително поле. Това може да се прояви по друг метод. Получава се нужда от приток на „ храна за ума”. Човек стартира да търси нова, свежа информация, става ученолюбив. Засилва се склонността към лекомислени действия, непотребна словоохотливост, търси повече контакти. Може да се премине през цялата гама от страсти – от наслада до горест. Период на подозрения и съмнения. Вятърът на смяната може да ви отнесе неизвестно къде. Може да усетите нужда от промяна на ситуацията, от нови усещания или запознанства.

Растяща Луна в Близнаци дава лекост и непрестореност. Дори да има някакви неуспехи, човек приема по-лесно нещата.

Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Продължава 10 лунен ден от 11:49ч на 13 февруари до 12:29ч на 14 февруари.

Символ на този лунен ден се явява фонтана. Енергията се разлива като струи вода. Затова е належащо да се заемете с дейни дейности или дейна, енергична отмора. Отправяйте потока сила към съзидание. Посветете деня в работа на положителното. Всички инициативи ще бъдат сполучливи. Може да се заемете с това, за което от дълго време сте мечтали. Дори да има неподходящи събития или компликации, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. Договорите биха имали добра вероятност. Продуктивни ще са пътуванията и договарянията. Подходящо за регистрация на компания.

Днес Луната покровителства всичко обвързвано с брака, фамилията, дома, връзките сред родственици. Добре е да прекарате време дружно. Не би трябвало да се позволяват разногласия, разправии, тъй като ще останат за дълго време (ще пуснат корени) и следствията може да са непредсказуеми. Затова пък е доста уместно времето за среща на влюбени, което ще донесе доста положителни страсти. Добро място за тези любовни срещи е някъде в усамотение близо вода, воден източник. Ако влюбените скоро са имали разногласия, в този момент е положително време за помиряване. Ще настъпи мир, а всичко неприятно ще остане обратно в предишното. Сексът дава обещание да е обаятелен и ще донесе голямо наслаждение на двамата сътрудници.

Може да се разкрият някои секрети, да излязат следващите скелети от шкафа.

Не се преуморявайте. Умората може да навреди на вашия организъм.

Доминиращ 11 лунен ден от 12:29ч на 14 февруари до 13:17ч на 15 февруари.

Също мощен енергиен ден. Активира се цялата вътрешна мощ на индивида. С този интервал се свързват креативен напредък, огряния, преход на по-високо равнище на развиване. Жизнените сили идват от две небесни тела – от Земята и нейният сателит Луната. Разбира се този енергиен поток би трябвало да откри път за реализация. Накъде ще го насочите, изборът е единствено ваш. Денят може да стане рисков, в случай че разпределите силата погрешно. Внимателно следете своите дейности, общуването с хората. Всяка демонстрация на експанзия, завист, яд, неприятни действия, ще се върнат като бумеранг при вас и ще ви удари по най-слабото място. Ако предприемете нещо не би трябвало да се съмнявате в триумфа си, другояче е по-добре да отстъпите. Денят подхожда за довеждане до завършек на по-рано стартирани каузи.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде разгорещен, бърз, изпълнен със пристрастеност. По време на фамилиарност проявете повече фикция, не се опасявайте да експериментирате, да изпробвате нещо ново. Но половият контакт би трябвало да е с човек, в който сте уверени на 100 %. В противоположен случай може да се получи не това, на което сте разчитали. Така че това не е интервал за любовни завършения и случки, само че по тази причина пък е празничен за хора, които откровено се обичат едни различен.

Ако вярно изтълкувате сънищата си, те могат да ви опишат за вътрешните проблеми, които ви затормозяват, скритите спорове. Това може да се прояви в съня ви като разлъка, конфликт с експанзия, набези, произшествия и други Но може да има и нищо не значещи сънища, които подсказват, че вие се боите да се впуснете в пълностоен живот.

Днес е 1 безоблачен ден - Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Днес ще върви на всички, които са оптимисти, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен за тези, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, водачи, началници. Тези, които работят независимо, също ги чака непредвидена помощ. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Към самодейностите би трябвало да се подхожда не като към развлечение, а като към доста съществени инициативи. Ако имате подозрения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР