Mars, Inc., един от най-големите производители на хранителни продукти в

...
Mars, Inc., един от най-големите производители на хранителни продукти в
Коментари Харесай

Mars ще продължи да разширява портфолиото си в България през 2020 г.

Mars, Inc., един от най-големите производители на хранителни артикули в света, ще продължи да уголемява портфолиото си в България и през 2020 година Това стана ясно по време на събитие, проведено от компанията. През идната година доста от добре познатите марки в категорията захарни произведения и дъвки ще бъдат показани в нови формати и усети – да вземем за пример Snickers Crisp с хрупкав ориз. Портфолиото от артикули за грижа за домашните любимци пък неотдавна беше обогатено с премиум марката Perfect Fit и следва да бъде допълнено с марката за хигиенични средства за котки Catsan.

 252973

През 2019 година Mars България реализира забележителен растеж от 15% в сегмента грижа за домашните любимци. Компанията е пазарен водач в категорията „ Грижа и лакомства за кучета “. Друг сегмент, в който Mars заема челна позиция, е дъвките, като неотдавна Juicy Fruit – една от най-обичаните марки дъвки по света, беше добавена към портфолиото на компанията в България. През 2019 година производителят на хранителни артикули резервира мощното си наличие и на пазара на шоколадови произведения и усили каузи си. 50% от растежа идва от бонбоните вид „ шоколадови хапки “ и от Maltesers – най-продавания шоколад в Обединеното кралство, който беше пуснат на пазара по-рано през тази година. Останалите 50% са от шоколадови десерти.

2019 беше една от най-важните години в историята на Mars на световно равнище, защото за първи път компанията ясно изрази своята съществена корпоративна цел, която може да бъде систематизирана с посланието: Светът, който желаеме на следващия ден, стартира от това по какъв начин вършим бизнес през днешния ден. Производителят на хранителни артикули показа и нова образна еднаквост, която в най-пълна степен показва неговите полезности.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР