Мароканският национален отбор ще играе приятелски мач с Бразилия през

...
Мароканският национален отбор ще играе приятелски мач с Бразилия през
Коментари Харесай

Мароко ще играе приятелски мач с Бразилия през следващия месец

Мароканският народен тим ще играе другарски мач с Бразилия през март, оповестиха от футболната федерация на африканската страна в сряда. Три дни по-късно мароканците ще играе дуел с Перу в Мадрид.

Контролната среща със “Селесао ” е на 25 март и ще се организира в Танжер. Местните ентусиасти ще имат опция да видят своите любимци за първи път след края на Мондиал 2022, където " атласките лъвове " се показаха впечатляващо и  завоюваха четвъртото място.

Мароко доближи до полуфиналите на Световното състезание в Катар, откакто в профил Португалия и Испания, до момента в който Бразилия отпадна против Хърватия.

" Селесао " победи мароканския тим с 2:0 в контрола в Белем през 1997 година, а в груповата фаза на Мондиал 98 във Франция петкратните международни първенци завоюваха безапелационно с 3:0.

Стадионът в Танжер одобри мачове от Световното клубно състезание през предходната седмица. Бразилската федерация също удостовери контролата, като посочи, че " Селесао " ще бъде воден от треньора на младежкия национал тим Рамон Менезеш. Както е известно, селекционерът Тите напусна поста и сега Бразилия търси нов треньор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР