Мароканските национали отпразнуваха по най-различни начини поредната си победа на

...
Мароканските национали отпразнуваха по най-различни начини поредната си победа на
Коментари Харесай

Марокански национал отпразнува класирането за полуфинала заедно с майка си

Мароканските национали отпразнуваха по най-различни способи следващата си победа на Мондиал 2022, която ги класира на исторически за африканска страна полуфинал.

Най-голямо внимание обаче притегли крилото Софиан Буфал, който се зарадва на успеха дружно със своята майка, с която потанцуваха на терена след триумфа с 1:0 над Португалия на четвъртфинала на Световното състезание в Катар.

За майка си играчът на Анже споделя: “Тя пожертва живота си за мен, трябваше да стана експерт поради нея. За мен тя е най-важното нещо в живота ми ”. След гибелта на татко му през 2019-а Буфал се грижи за нея и се старае да не я оставя самотна.

Селекционерът Уалид Реграги също отпразнува успеха със своята майка Фатима, която живее в Париж и допреди Световното състезание в никакъв случай не беше пътувала да гледа негов мач.

В осминафинала против Испания пък една от звездите на " лъвовете на Атлас " - Ашраф Хакими, незабавно отиде след победната си дузпа до трибуните, с цел да целуне своята майка, която го наблюдаваше онлайн.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР