Мародерство в снежните бури. Закъсали и изоставени в преспите автомобили

...
Мародерство в снежните бури. Закъсали и изоставени в преспите автомобили
Коментари Харесай

Мародерство в снежните бури: Обират чакащи за евакуация в преспите

Мародерство в снежните стихии. Закъсали и изоставени в преспите коли осъмнаха разрушени на пътя сред варненските села Каменар и Въглен. През нощта вандали са изпочупили коли, откраднали са акумулаторите и други движимости от тях. В правата закъсаха десетки коли поради огромните снегонавявания, които сковаха района през предишното денонощие.
Още по тематиката
Марияна Станева е измежду десетките, които през вчерашния ден попаднаха в плен на снежната стихия. Жената закъсала с автомобила си на пътя сред селата Каменар и Въглен и няколко часа чакала да бъде евакуирана. Днес се върна, с цел да прибере колата си. Намери я със счупено стъкло и огледала.

От колата липсват видеорегистратор, два картона с яйца и няколко хляба. Друг автомобил пък е с отворени порти, счупени огледала и ризница.

Крадците с изключение на, че са нанесли провали върху закъсалите коли, са източили и горивото на едната от колите.

В бурята избавителен екип направил опит да изтегли автомобила на Марияна Станева, само че се счупил задния теглич.

" Изтеглиха го леко напред, само че отхвърлиха да подхващат каквито и да било други дейности по отношение на автомобила и го оставиха по този метод. Но считам да подам тъжба за избития теглич и за всичко това, което се случи ", споделя Марияна пред екип на.

Жалби за кражбите от колите са подадени в полицията. Местните хора настояват, че в региона на село Каменар похищения над закъсали коли в снежно злополучие не се случват за първи път.

Мариана Станева е разочарована, че колата й е оставена без контрол през нощта. Собственици на закъсалите коли упрекнаха институциите в безучастие.

В ранния следобяд през вчерашния ден стартира и разчистване на пътя сред селата Каменар и Въглен. Шофьорите се пренасочиха към обходни направления.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР