Маркос Рохо разкри, че се е скарал с Оле Гунар

...
Маркос Рохо разкри, че се е скарал с Оле Гунар
Коментари Харесай

Маркос Рохо към Солскяер: Ку*и син, пусни ме да играя вместо Магуайър

Маркос Рохо разкри, че се е скарал с Оле Гунар Солскяер поради капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. Аржентинският бранител, който сега е състезател на Бока Хуниорс, говори за гнева си, че британският национал започваше титуляр за сметка на него самия.

Рохо прекара първата половина на сезон 2019/20 дружно с Магуайър, откакто " алените дяволи "  похарчиха 80 милиона паунда за някогашната звезда на Лестър. Той напусна " Олд Трафорд " с непрекъснат контракт след съвсем седем години през февруари 2021 година, откакто се причисли към Бока.

И той не се сдържа в разбора си на Магуайър, защото той разгласи, че връзките му със Солскяер са се разпаднали, откакто той се е оплакал от 30-годишния състезател за грешките му. Говорейки преди равенството 2:2 на Юнайтед против Тотнъм, Рохо изрази насладата си, че неговият съотечественик Лисандро Мартинес го е принудил да напусне състава този сезон.

" През 2019 година играех в Лига Европа, само че бях в действителност сърдит на треньора на Манчестър (Солскяер). Той поставяше Магуайър в отбора вместо мен, като, популярност Богу, най-сетне бе изваден от стартовия състав за Лисандро Мартинес. Един ден отидох в офиса на Солскяер, с цел да му кажа да ме остави да отпътува за различен клуб или да ме сложи в стартовия състав. Но той ми сподели, че Магуайър би трябвало да играе поради парите, които са платили за него ", съобщи Рохо.

" Той (Магуайър) към този момент правеше големи неточности и аз споделих на Солскяер: " Кучи наследник, пусни ме да играя, тъй като този човек прави големи неточности всяка седмица ", добави бранителят.

След като беше постоянен титуляр под управлението на Солскяер и краткотрайния треньор Ралф Рангник предишния сезон, Магуайър беше стеснен до доста по-малко минути под управлението на Ерик загар Хаг. Той стартира единствено седем мача във Висшата лига през тази акция, като играчът продължава да бъде малтретиран от непостоянни изяви.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР