Марко Верати може да напусне Пари Сен Жермен. Италианският национал

...
Марко Верати може да напусне Пари Сен Жермен. Италианският национал
Коментари Харесай

Верати има желание да си тръгне от ПСЖ

Марко Верати може да напусне Пари Сен Жермен. Италианският национал към този момент 11-та година играе за клуба, само че този сезон не се показва на нормалното си високо равнище.

Според “Екип ” Верати обмисля да напусне ПСЖ, макар че неотдавна подписа нов контракт и е привързан с парижани до 2026 година 30-годишният състезател не е удовлетворен от развиването на тима и атмосферата в съблекалнята. Според него рецензиите на почитателите и митингите към играчите не са заслужени. Неговото мнение е, че наказването, което клубът наложи на Лионел Меси е пресилено.

На фона на всичко това, Верати е споделил, че към този момент не се любува на престоя си в клуба и отправил питане към ръковдството дали ще пуснат, в случай че дойде подобаваща оферта. Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи не желае да се разделя с него, само че спортният шеф Луис Кампос е на друго мнение и не е срещу негов трансфер.

Интерес към италианеца има от страна на Саудитска Арабия, само че той няма предпочитание да продължава кариерата си там. Друг вид е Интер Маями, за където играчът съще не е уверен. Завръщане в Италия ще е мъчно заради финансовото положение на клубовете на Апенините. По-реалистично е да работи още веднъж с Карло Анчелоти в Реал Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР