Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.

...
Марките, представени в тази статия, са партньори на NBCUniversal Checkout.
Коментари Харесай

Надстройте вашата уелнес рутина за 2024 г. с уютни основни продукти и задължителни неща за глезене на кожата

Марките, показани в тази публикация, са сътрудници на NBCUniversal Checkout. Е! направете комисионна за покупката си. Цените са точни все още на издание. Артикулите се продават от търговец на дребно, а не от E!.

Добре пристигнали в януари — най-хубавото време да се сгушите в релаксация и да подмладите режима си на здраве! Всички сме изпитали тази следпразнична буря, оставяща ни възприятието, че сме пробягали маратон, нали? Но познайте какво — 2024 година е вашият късмет да се възстановите с невероятни уютни трептения и струйка магия за грижа за себе си!

В свят, в който грижата за себе си от време на време може да наподобява като комплицирана фешън дума, дано я опростим. Направете грижата за себе си главен приоритет тази година. Плъзнете се в тези меки, пухкави чехли, настройте атмосферата със светеща свещ, отпийте успокоителен чай от лайка и се отдайте на обичаното си телевизионно шоу. Обявяваме това за ерата на " нежните девойки ". Освен това хладното време е идеалното опрощение да се поглезите с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР