Маркетингът на малка фирма е наука и специален занаят.В него

...
Маркетингът на малка фирма е наука и специален занаят.В него
Коментари Харесай

Най-важните правила за маркетинг на малката фирма

Маркетингът на дребна компания е просвета и специфичен поминък.

В него постоянно се пропущат съществени неща от потвърдената процедура на рекламирането. Моите разбирания за тези фундаментални закони се базират на опита ми отпреди години, когато имах привилегията да работя за една от най-хубавите рекламни истории на всички времена в Съединени американски щати. Става дума за акциите на производителя на фитнес пътеки за спортните салони NordicTrack. Те бяха безспирна реализация на главните правила в рекламата и сътвориха милиони облаги.

От този опит мога да откроя 6 закона, които са ключ към триумфа на маркетинга в дребния бизнес.

Използвайте едно известие . Рекламата с висока степен на отговор нормално излъчва единствено едно известие. Посланието на NordicTrack беше „ Най-добрият апарат за аеробика в света “. То бе просто и разбираемо. Вашият дребен бизнес има потребност от реклама, посредством която бързо - за не повече от 3 секунди да комуникира главното си известие.

Добавете достоверност . Вече стана част от човешката природа хората да не имат вяра на рекламата. Промоционалните информации би трябвало да са допустимо най-достоверни и да внушават доверие. Всяко изказване във вашата реклама, което клиентът ви не възприема като истина, е пари, пропилени напразно.

NordicTrack да вземем за пример прибавиха огромна доза меродавност на акциите си като използваха данните от изследване на университета на Уисконсин-Лакорс, които сложиха фитнес уреда на компанията преди всичко измежду останалите му съперници в категорията „ унищожаване на непотребното тегло, понижаване на телесните мазнини и кардиоваскуларен фитнес “.

Тествайте всичко . Големият бизнес има огромен капитал за маркетинг, част от който може да си разреши да изгуби. Разполага с запаси за „ тестова реклама “. Малките компании не разполагат с този разкош. Използвайте талони за понижение, кодове и специфични принадлежности, с цел да измерите заглавието, интервалът на проявление и позиционирането в канала на вашата реклама. Тествайте единствено една алтернатива, единствено един път. Може да попитате всеки собствен клиент по какъв начин е чул за бизнеса ви.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР