Марката за облекло Abercrombie & Fitch (A&F) казва, че разследва

...
Марката за облекло Abercrombie & Fitch (A&F) казва, че разследва
Коментари Харесай

Abercrombie & Fitch започва разследване на твърдения за сексуално неправомерно поведение на бивш главен изпълнителен директор

Марката за облекло Abercrombie & Fitch (A&F) споделя, че проверява обвинявания против някогашния си основен изпълнителен шеф.

Майк Джефрис е упрекнат в употреба на мъже на проведени от него секс събития по целия свят.

Разследване на BBC откри, че проведена мрежа е употребила медиатор, с цел да вербува млади възрастни мъже за събитията с господин Джефрис и неговия сътрудник Матю Смит, като някои настояват, че са били измъчвани.

Г-н Джефрис и господин Смит не дадоха отговор на претенции за коментар.

A&F - която ръководи към 850 магазина по целия свят, в това число своята марка Hollister - сподели, че откогато се е свързала с BBC, е заела " външна адвокатска адвокатска фирма за осъществяване на без значение следствие “ на изказванията. То сподели, че е „ ужасено и отвратено “ от хипотетичното държание.

По-рано беше разказано господин Джефрис като актуалния създател на компанията, откакто той се трансформира марката от пропадащ обичаен търговец на съоръжение през 90-те години до търговец на дребно за младежи за милиарди долари. Той се отдръпна през 2014 година след спад в продажбите и си потегли с пенсионен пакет, оценен на към 25 милиона $ (20,5 милиона английски лири), съгласно документите на компанията по това време.

Моден началник, упрекнат в употреба на мъже за секс Как Джефрис употребява модели без ризи, с цел да продаде Abercrombie

A&F съобщи, че „ не е осведомен с обвиняванията в полово непозволено държание “ и че новото управление трансформира компанията в „ насочената на полезности организация, която сме през днешния ден “.

В двугодишно следствие, оповестено в понеделник, BBC разкри обвинявания че господин Джефрис е експлоатирал мъже за секс на събития, които е бил хазаин в неговите резиденции в Ню Йорк и първокласни хотели по целия свят, в това число в Лондон, Париж, Венеция и Маракеш.

Дванадесет мъже описаха посещаване или образуване на събития, включващи полови актове, провеждани за стилния магнат, 79, и неговия английски сътрудник господин Смит, 60, сред 2009 и 2015 година

Осемте мъже, участвали на събитията, споделиха, че са били вербувани от медиатор, който описаха с изчезнал нос, затрупан със змийска кожа. BBC го разпознава като Джеймс Джейкъбсън.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР