Марката Great Wall, която се концентрира върху производството само на пикапи

...
Марката Great Wall, която се концентрира
върху производството само на пикапи
Коментари Харесай

Great Wall с нов, пълноразмерен пикап

Марката Great Wall, която се концентрира върху производството единствено на пикапи от 2018 година насам, разгласи идното пускане на първия си пълноразмерен пикап. Той ще има бензинов турбо мотор с шест цилиндъра и ходов размер 3.0 GDIT (260 кВт, 354 к.с., 500 Нм.

Бензиновият мотор, чиято топлинна ефективност доближава 38%, ще е допълнен с 48-волтова лека хибридна система. Ще се появи и пълностоен хибрид с 120 кВт електромотор (163 к.с., 400 Нм).

Предавателната кутия ще е деветстепенна, автоматик, окачването адаптивно и, разбира се, задвижването е на четирите колела. Подобно на пикапа P Series, големият брат ще бъде издигнат на платформата от SUV Haval H9 (P71), която китайските медии сега наричат "танк " поради здравината й.

Дължината на машината е към 6000 мм, ширина ще надвишава 2100. Ходовете на окачването се правят оценка на 120 мм, просветът на 224 мм. Ъгълът на офанзива отпред на каросерията е 36,3 °, откъм гърба 37,2 °. Дълбочината на преодолеяваната водна преграда е 965 мм.

Задното окачване ще е многовръзково /multilink/. Обещава се заключване на централния и заден диференциали, както и електрическа стабилизаторна система против катурване.

Премиерата на предсерийния вариант вероятно ще се състои на 26 септември на международния автосалон в Пекин.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР