Марк Стоун от Sky за предстоящите предизвикателства за ГазаМинистерството на

...
Марк Стоун от Sky за предстоящите предизвикателства за ГазаМинистерството на
Коментари Харесай

Какво знаем за броя на убитите палестинци в Газа?

Марк Стоун от Sky за идните провокации за Газа

Министерството на здравеопазването в Газа е орган от държавни чиновници. Данните се събират от личния състав на болничното заведение при идването на потърпевшите. Данните в последна сметка се удостоверяват и от Министерството на здравеопазването в Рамала, което не се ръководи от Хамас.

Необходима е повече изясненост по отношение на това какъв брой от убитите са въоръжени бойци, биещи се за Хамас или Палестинския ислямски джихад.

Министерството на здравеопазването не записва по какъв начин са убити хора. Всички те са докладвани като жертви на „ израелската експанзия “.

Израел-Газа последно: Ранени палестинци пресичат границата с Египет

Израелската войска споделя, че е умъртвила 1500 бойци на Хамас по време на 7 октомврийско кръвопролитие. Израелското държавно управление счита, че този брой е включен в жертвите на Хамас.

Ейлон Леви, представител на израелското държавно управление, написа в X, прочут преди като Twitter, този уикенд: „ Броят на жертвите на Хамас (няма причина да се одобри по номинална стойност по този начин или иначе) включва: Терористите, които направиха 7 октомври, хора, убити от личните му неизстреляни ракети (всички в Ал Ахли!) [болницата, която беше ударена преди две седмици], всички, на които им сподели да не се изтеглят / стопираха да се изтеглят след Израел ги прикани да изоставен за сигурност. "

Повече от половината жертви са дами и деца, споделя Хамас

Не знаем какъв брой палестински бойци са били убити след израелската бомбардировка и сухопътната инвазия стартира.

IDF рапортува цифри в резултатите на ежедневна база при наземна инвазия и сподели в събота, че израелските войски са " умъртвили 150 терористи на Хамас " в един единствен борба.

Прочетете повече:
Спрете да убивате дами и бебета в Газа, споделя Макрон на Израел
Полицията „ търси “ хора поради антисемитизма на марша в Лондон

Изображение: палестинците на мястото на израелски удар в южната част на Ивицата Газа на 12 ноември 2023 година

Оценките за общия брой на бойците на Хамас и палестинския ислямски джихад варират в необятни граници от 15 000 до 50 000. Разликата евентуално е, тъй като те варират от елитни бойни елементи до по-малко структурирана група от бойци.

Въз основа на база данни на Хамас от 212 страници, оповестена след мненията на президента Байдън, демографията на починалите демонстрира повече от половината бяха дами и деца.

На конференция предходната седмица, обявявайки, че общият брой на убитите е достигнал 10 000, управляващите на здравното министерство споделиха, че повече от 2600 са дами, повече от 4000 са деца и повече от 25 000 души са ранени.

Повече от 2000 са оповестени за изчезнали.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР