Марк Христов е част от състава на България за Европейското

...
Марк Христов е част от състава на България за Европейското
Коментари Харесай

Марк Христов е в състава на България на Европейското по джудо до 23 години в Сараево

Марк Христов е част от състава на България за Европейското състезание до 23 години в Сараево (Босна и Херцеговина), което ще се организира от петък до неделя. По-рано тази година националът стана трети в Европа при мъжете в категория до 73 кг, в която ще започва и на шампионата в Сараево. В селекцията на треньорите Ганчо Дойков и Красимир Христов са включени седем състезатели.

При дамите ще бъдем показани от три джудистки. Това са Габриела Димитрова (52 кг), която стана балканска шампионка и взе два бронзови медала от Европейски купи за дами този сезон, Йоана Манова (63 кг), трета на Балканиадата, и Лидия Брънчева (70 кг), трета на Европейската купа за девойки в Баня Лука през месец юни.

В състава на мъжете са включени още Любослав Григоров (60 кг), първенец на Балканиадата за мъже, Георги Граматиков (81 кг) и Ивайло Димитров (над 100 кг), трети на Европейската купа за мъже в Дубровник през 2021-а.

Схватките започват от 10.30 часа българско време. В петък на татамито ще излязат Габриела Димитрова (52), Йоана Манова (63), Любослав Григоров (60 к) и Марк Христов (73), а в събота останалите. В неделя е конкуренцията за смесени тимове.

За призовите места в Сараево ще спорят 304 джудисти от 40 страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР