Марк Аклом: Най-известният измамник на Великобритания, освободен от испанския затвор

...
Представяйки се за швейцарски банкер милионер и агент на MI6,
Коментари Харесай

Представяйки се за швейцарски банкер милионер и агент на MI6, Аклом й обеща да се ожени за нея, но изчезна, след като я освободи от всичките й пари.

Каролин Уудс беше измамен Марк Аклом

Той беше излежал едва две години от присъдата си в затвора, когато беше преди да се съгласи да бъде екстрадиран, за да излежи остатъка от тригодишната си присъда за това, че е подмамил двама испански братя да му платят £200 000 като депозити на два апартамента, които твърди, че притежава в Лондон.

Измамникът е избягал от Испания през 2016 г., след като е бил временно освободен, докато е подал молба за условно освобождаване. Той беше издирван за различни измами в три различни държави по времето, когато се укриваше.

Sky News го проследи до Швейцария, откъдето беше екстрадиран обратно в Обединеното кралство през 2019 г. и хвърлен в затвора.

p>

Оттогава прокурорите се опитват да възстановят парите, които той е откраднал от г-жа Уудс, като използват Закона за приходите от престъпна дейност.

Как Bristol wind turbine се бори с бедността и изменението на климата

Имаше поредица от изслушвания в Кралския съд за установяване на престъпната облага на Acklom и наличните активи.

Съдия Мартин Пиктън каза в четвъртък четири -дневното изслушване ще се проведе на 16 април следващата година.

Прочетете повече:
Измамник: Животът и престъпленията на Марк Аклом

Джон Харди KC, прокурор, каза: „Разбрах, че г-н Аклом е освободен от затвора в Испания и, като четем между редовете, не очакваме г-н Аклом да се опита да присъства лично на изслушването, но може да се опита да присъства дистанционно.“

Не Бяха разкрити подробности за текущото му местонахождение, въпреки че Acklom има съпруга испанка и две дъщери в страната.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР