Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, направи куп признания пред

...
Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, направи куп признания пред
Коментари Харесай

Мон Дьо сподели нещо лично за Милен Цветков

Мариян Станков, по-известен като Мон Дьо, направи куп самопризнания пред почитателите си в Инстаграм. Култовият водещ заприказва за Милен Цветков и коя е била фантазията му. 

Оказа се, че Мон Дьо се възхищава само и единствено на Милен Цветков като публицист и е имал голямото предпочитание да работи с него. Съдбата му се усмихва и той има тази привилегия. 

Наред с думите ми за починалия публицист Милен Цветков, който бе брутално блъснат в колата си, до момента в който чака да светне зелен светофар, Мон Дьо разкри и много пиперлива детайлност към персоналния си живот. 43-годишният кореспондент призна, че си е присадил коса, по сходство на Ваня Джаферович, Ники Станоев, фолк артиста Крум, Даниел Петканов и т.н. 

Той е решил да покаже новата си грива час след половин година, а до тогава феновете ще го виждат с шапка. Тези самопризнания той направи в Инстаграм, откакто подтикна почитателите си да му задават въпроси. Така те научиха какво го е направил добър публицист, по какъв начин се приготвя за изявленията, с кого не би желал да се среща, какви храни не обича и т.н.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР