Мариян Димитров е на 30 години и това ще е

...
Мариян Димитров е на 30 години и това ще е
Коментари Харесай

Мариян Димитров пред ТОПСПОРТ: На SENSHI 16 ще има много кръв и зрелище, искам да приключа съперника с нокаут!

Мариян Димитров е на 30 години и това ще е второто му присъединяване на SENSHI . Българският войник е сребърен медалист на Световния шампионат по бойно самбо и се класира на 5-о място на Световния шампионат по битка. Димитров е български първенец по битка. Димитров е и първенец по граплинг.

По време на SENSHI 15 Мариян загуби против съперника си, като ръката му остана в захвата на Педро Оливейра. Няколко секунди по-късно ключът бе крепко затегнат и той се съобщи под риска от строшаване. 
 Снимка 605708
Източник:

Преди второто си присъединяване, този път на SENSHI 16 против египетски конкурент, Димитров даде обстойно изявление за ТОПСПОРТ . Ето какво показа боецът:

Марияне, здравей. Наближава второто ти присъединяване в огромния военен театър SENSHI. Какви са ти упованията?

- Очакванията ми са за едно положително показване. Чувствам се в добра форма, в доста добра кондиция. Това, което мога да кажа е, че ще се раздам на 100 %. Очаквам също да направя една хубава, зрелищна борба, и да оправдая упованията на всички фенове в залата.

Как протича подготовката ти за идната галавечер?

- Протича, както нормално - посредством кондиция и спаринги. В момента акцентираме повече на играта в стойка.
 Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са към този момент в продажба
Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са към този момент в продажба

Бойната галавечер ще се организира на 13 май във Варна

Кои са мощните ти страни, на които можеш да разчиташ в идния конфликт?

- Аз съм много сложен играч. Смятам, че уменията ми на земя, уменията ми на стойка, са мое преимущество. Като цяло, смятам всички свои качества за оптимални. В идната борба обаче ще се съсредоточвам върху играта на стойка и ще диря привършване с нокаут.

В предходното издание не съумя да надвиеш Педро Оливейра. Повлия ли ти отрицателно това проваляне по отношение на мотивацията ти отсега нататък?

- Не, по никакъв метод не ми е повлияло по този начин, тъкмо противоположното. Тази загуба е вследствие от една моя неточност, която направих. Подценяване на обстановката, аз го одобрявам напълно обикновено. Това е спорт, всеки търси своя миг, когато съперникът бърка, гледа да се възползва, а в случай че успее, взима успеха.
 Снимка 605098
На кого дължиш най-вече в спортната си кариера до момента, минала през бойното самбо и битка?

- За мен всеки един спорт ме е построил като войник, като темперамент, тъй че не мога да кажа на кой спорт дължа повече. Всичко, което съм практикувал досега е с помощта на спорта и всеки има съществена заслуга.

Какво нормално правиш в часовете преди огромна борба?

- Предпочитам да си почивам, както и да извозвам повече време със фамилията си.

Ще участват ли твои близки измежду многочислената аудитория на SENSHI 16?

- Естествено. Този път съм въодушевен за победа с нокаут, защото синът ми ще бъде там и желая да го развеселявам с безапелационна победа.

Какво обръщение би отправил към хората, които ще си купят билети за зрелищното шоу?

- Искам да им кажа, че бойното събитие на SENSHI 16 ще бъде още по-зрелищно от предходното. Нека да дойдат, тъй като ще има доста екшън, много здрави борби, чака се доста адреналин, кръв и голямо представление.
 Две зрелищни борби за Европейски трофеи на SENSHI 16
Две зрелищни борби за Европейски трофеи на SENSHI 16

Бойната галавечер ще се организира на 13 май във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР