Мария Статулова постоянно се връща назад във времето. Според нея,

...
Мария Статулова постоянно се връща назад във времето. Според нея,
Коментари Харесай

Мария Статулова се е научила от Стоянка Мутафова и Коканова как да остарява

Мария Статулова непрекъснато се връща обратно във времето. Според нея, умната актриса може не толкоз трагично и с умивка на лицето да се причисли към категорията на по-възрастните. Тя не би трябвало да се бори с времето, тъй като това е непостижима задача. Статулова е на мнение, че всяка възраст си има своята хубост и сексапил.

Най-добрите ѝ учителки по остаряване са огромните Стоянка Мутафова и Невена Коканова. Самите те в никакъв случай не са правили проблем от това, че възрастта им напредва. За тях остаряването беше достойнство - спомня си актрисата.

 Мария Статулова

Статулова няма да не помни в никакъв случай мъдрите думи на свекър си, който обичал да споделя историята за шамана, който го питали дали Бог съществува. Мъдрецът отговарял, че Бог може да има, а може и да няма, само че е добре да живеем по този начин, като че ли го има. Тези думи дават ентусиазъм на Статулова, че животът би трябвало да се живее с достолепие и без ненужно напрежение.

Чаровната ни актриса не стопира да играе. Можете да я гледате в дебютния филм на Светослав Драганов - "Смирен ".

Филмът се споделя за 40-годишен режисьор на документални филми, който не е съумял в живота. Той е пренебрегнал фамилията си и е вложил цялата си сила в новия си филм, в който се споделя за прекратена фамилна връзка на духовник и неговата майка.

 Мария Статулова

Когато схваща, че монахът е попаднал в психиатрията, а майка му ще се подложи на интервенция, той взема решение, че би трябвало да ги събере, с цел да снима прочувствен край на кино лентата си.
Заглавието "Смирен " идва от смиряването на духа, което кара хората да бъдат по-добри. Надеждата за по-добри дни би трябвало да е заложена в хора - счита Статулова.

Именитата ни актриса е уверена, че хората са на тази земя, с цел да разнасят и оставят обич. Тази обич би трябвало да е освен в фамилията, а и към природата, животните и всичко, което е към нас.

Тя с носталгия и усмивка си спомня по какъв начин е оставяла кокичета в чорапите на своите сътрудници от Сатирата, с цел да им вдъхне кураж преди премиарата им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР