Мария Сакари загуби в първия кръг на втори пореден турнир.

...
Мария Сакари загуби в първия кръг на втори пореден турнир.
Коментари Харесай

Мария Сакари отново с ранна загуба, този път в Сан Диего

Мария Сакари загуби в първия кръг на втори следващ шампионат. След като претърпя проваляне на старта в Острава предходната седмица, гъркинята позволи сходна загуба и в Сан Диего.

Седмата в международната класация загуби от Дона Векич с 6:7(3), 1:6.

Хърватката ще играе във втория кръг против някогашната номер 1 в света Каролина Плишкова (Чехия).

Китайката Цънвън Чжън завоюва небрежно мача си с Гарбине Мугуруса, откакто испанката се отхвърли при 0:5 гейма в първия сет поради стомашно неразположение.

20-годишната Чжън, финалистка от шампионата в Токио преди две седмици, влезе в главната скица в последния миг като " щастлива губеща " от квалификациите след отказването на шампионката от " Уимбълдън " Елена Рибакина (Казахстан) поради заболяване.

Във втория кръг китайката, която е 28-а в класацията на УТА играе с лидерката в международната класация Ига Швьонтек. Двете за последно играха на осминафиналите на " Ролан Гарос ", когато Швьонтек завоюва с 6:7(5), 6:0, 6:2 и в следствие стигна до трофея.

Осмата в схемата Даря Касаткина (Русия)нямаше особени проблеми и за час се оправи с канадката Лейла Фернандес с 6:2, 6:2 и във втория кръг среща Медисън Кийс в дуел за място на четвъртфиналите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР