Мария пусна горещи кадри по бельо от снимачната площадка на

...
Мария пусна горещи кадри по бельо от снимачната площадка на
Коментари Харесай

Мария цъфна по голо дупе и силикон – СНИМКИ:


Мария пусна горещи фрагменти по долни дрехи от снимачната площадка на новия си видеоклип. Фолк фурията се е разголила уместно за втория си план с Криско, който би трябвало да излезе допустимо най- скоро.

Певицата сега е част от звездната селекция на „ Вип брат “. мощно разчита на присъединяване  в шоуто, с цел да си върне изгубените позиции в поп- фолка, както и да си вдигне хонорара. Преди няколко години тя прибираше по 6 бона на присъединяване. След като се омъжи за Християн Гущеров и той й забрани за върви по чалготеките, мизата й се срина до 3600 лв..

Сега Мария драпа със зъби и нокти, с цел да се върне в А- тима на сектора. За задачата, тя не жали никакви средства. Новата й ария още веднъж е дело на Криско, който е известно, че взима тлъсти суми, с цел да прави планове за други реализатори. Първата му ария за Мария „ Червеният картон “ обаче не пожъна предстоящите резултати. Въпреки скъпия клип, сниман в Сицилия, почитателите не я харесаха. Но фолк дивата към момента има вяра, че рапърът ще я върне назад на върха.

Тя се надява около присъединяване във „ Вип Брадър “ да успее да разпространява песента задоволително, с цел да стане шлагер. Клипът сигурно още веднъж ще е много безценен, защото Мария към този момент си има нов спонсор, още по- богат от Гущеров. Гаджето на фолк дивата не песни пари, с цел да я прави щастлива. Включително и с цел да й заплаща скъпите песни и клипове.

Певицата призна във „ Вип Брадър “, че му е доста признателна за помощта, която й оказва през последните месеци, след раздялата й с Гущеров. За разлика от някогашните й съпрузи, той нямал желание нито да лимитира кариерата й, нито да я принуждава да се омъжва за него. Мария обаче се надява да си създадат бебе, защото имала огромно предпочитание да стане още веднъж майка, а той бил доста подобаващ за баща.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР