Мария Петрова ще бъде кандидатът на БФХГ за член на

...
Мария Петрова ще бъде кандидатът на БФХГ за член на
Коментари Харесай

Мария Петрова ще бъде кандидатът на БФХГ за Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ

Мария Петрова ще бъде претендентът на БФХГ за член на Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ на Конгреса на международната централа в края на тази година. След като форумът беше отсрочен с една година поради пандемията от Ковид-19, беше позволена алтернатива страните-членки на конгреса да имат право да вършат промени в своите поръчки.

БФХГ се възползва от това и УС на организацията взе решение да издигне кандидатурата на Мария Петрова вместо на в началото препоръчаната Християна Тодорова. Петрова би трябвало да замести в комисията Мария Гигова.

" Нейните благоприятни условия, заслуги и насъбран опит като ръководител на Търговска колегия по художествена гимнастика в Европа, както и нейната персона са задоволителен отзив за решението на УС на БФХГ да има вяра, че възможностите й са огромни при сериозната конкуренция, която ще има. Самата Мария Петрова е съгласна да продължи пътя и кариерата си, кандидатирайки се за влиятелното място.

Ние считаме, че тя е задоволително позната от сътрудниците в света, радва се на тяхното почитание и би могла да бъде доста потребна за развиването на международната художествена гимнастика. Работата и като ръководител на Търговска колегия на Европейската гимнастика потвърди прелестните и благоприятни условия и работа в екип

Кандидати ще бъдат 17 уважавани експерти от целия свят за 7 места.

Снимка: Facebook/БФХГ

Вярваме във опциите на Мария и в умеенето да бъде потребна на художествената гимнастика ", оповестиха от БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР