Мария пак се уреди с мъж, способен да й осигурява

...
Мария пак се уреди с мъж, способен да й осигурява
Коментари Харесай

Мария завъртя най-желаното милионерско синче в България

Мария отново се уреди с мъж, кадърен да й обезпечава първокласен живот и да удовлетворява финансовите й прищявки, написа " Уикенд ". Пайнерката е интимна от две седмици със сина на някогашния притежател на " Левски " Тодор Батков. Певицата и новото й гадже прекарват нощите си дружно, а постоянно излизат и на вечери в най-баровските софийски заведения.

Преди дни папараците на " Уикенд " са снимали Отварачката и Тодор Батков-младши да напущат по мрачно безценен столичен ресторант. Похапнала деликатеси за няколкостотин лв., Мария се усмихвала блажено, а кавалерът й безусловно сияел. Той предчувствал, че най-хубавото от вечерта занапред следва. Пред зорките погледи на охранителите на Тодор, ВИП младежите се метнали в първокласен бял мерцедес и лимузината им потеглила с гневна скорост. Къде отива немското возило било повече от ясно – на място, където фолк изпълнителката щяла да подари с деликатност и пристрастеност новия си съкровен другар.

За Отварачката Батков-син е идеалният житейски сътрудник. Баща му е мултимилионер, а самият той има постоянен бизнес със заведения. На всичкото от горната страна Тодор наподобява и много обичайно – не е с наднормено тегло, сексът с него не е тестване но " Сървайвър " за ослепителната чалга звезда. Голям плюс за Мара е и фактът, че Тодор е подготвен на всичко за дамите, към които го тегли нагонът. Самият той е признавал в изявленията, че хлътне ли по някоя дама, се раздава за нея до неблагоразумие. " Влюбеният мъж става безразсъден. Правил съм много неща, когато съм усещал по-силно привличане към някое момиче. Подарявал съм материални неща, които, за жалост, имат прекомерно огромна значимост за нежния пол в днешно време ", споделял е Батков.

След като предходната година бе натирена за систематични изневери от втория си брачен партньор Християн Гущеров, Мария не останала дълго без спомоществовател. Цялото лято на 2017 година тя изкарала в най-скъпия хотел на Слънчев бряг " Дюн ", като сметката й там плащал тогавашният й спонсор Ангел Тенев – Свинаря. Със притежателя на компания за месни деликатеси пайнерката беше интимно близка досега, в който той не стартира да я притиска да заживее с него в Стара Загора.
Отварачката нееднократно е споделяла, че не би живяла и спала с мъж, който няма дебели банкови сметки. Циничната й житейска философия е и повода за първия й бракоразвод. Съпруг №1 и татко на щерка си Марая тя заряза най-безцеремонно, когато той стартира да изпитва финансови усложнения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР