Мария Мутафчиева ще представи своя самостоятелен албум Продължавай да мечтаеш“

...
Мария Мутафчиева ще представи своя самостоятелен албум Продължавай да мечтаеш“
Коментари Харесай

Мери представя албума „Продължавай да мечтаеш с бутиков концерт във Варна

Мария Мутафчиева ще показа своя независим албум „ Продължавай да мечтаеш “ с поредност от сантиментални концерти за китара и глас в Стара Загора, Варна и Пловдив:

на 14 ноември 2023 (вторник), от 19:00, в Арт фоайето на БНР Стара Загора;

на 16 ноември 2023 (четвъртък), от 19:00, в Концертното студио на БНР Варна;

на 17 ноември 2023 (петък), от 19:00, в Първо студио на БНР Пловдив.

На сцената с Мери ще бъде китаристът на Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев. Акустично ще прозвучат обичани песни на групата от албумите „ Непознати улици “, „ Само за теб “, „ Дългият път към дома “ и „ Щастливи дни “, както и вълшебните сингли от албума „ Продължавай да мечтаеш “. Ще споделим „ Нежната загадка “, ще подредим „ Парчета от мозайка “, ще провокираме „ Говори ми “, ще прошепнем „ Остани “…

„ Имам невероятни другари във Варна! Изкарваме елементи от летата си дружно. С Мери Бойс Бенд не сме свирили скоро в града – май някъде от концерта си в Летния спектакъл през 2018-та. От тогава изтече много вода и доста музика. С БНР Варна ме свързват доста мемоари, чудесните хора, които работят там и един паметен, извънредно сполучлив акустичен концерт в края на февруари 2020, още веднъж в това Концертно студио, което ще огласим и в този момент. Избрах да показва първия си независим албум точно там, поради професионализма и приятната атмосфера. „ Продължавай да мечтаеш “ ще си пожелаем с всички, които споделят с мен и Миро вечерта на 16-ти ноември! И няма никакво значение, че идва есента… Лятото в нас в никакъв случай не си отива! “ споделя Мария Мутафчиева.
Адресът на Радио Варна е на бул. „ Приморски “ 22 в града. Местата в Концертното студио са лимитирани и предлагаме да си вземете билети в точния момент! Цената им на предварителна продажба е 30 лева, а в деня на концерта - 40 лева Деца до 7-годишна възраст влизат гратис, без право на седящо място.

Билети има в мрежата на и в.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР