Мария многократно е била пребивана от Мирослав, който е неин

...
Мария многократно е била пребивана от Мирослав, който е неин
Коментари Харесай

Обрат! 40-килограмовият пигмей Мария спука от бой мутрата Миро Дзвера

Мария неведнъж е била пребивана от Мирослав, който е неин брачен партньор номер 3, само че до момента аргументите не бяха изцяло известни. Оказва се, че подправената певица сама е провокирала някои от свадите с мъжа си, чакайки той да я ступа, с цел да се направи на жертва пред обществеността.

Тя фактически е била жертва доста пъти. Независимо от събитията, довели до пребиванията, опрощение няма, само че някои от тях са били в резултат на нейни посягания.

Мара Отварачката неведнъж преднамерено предизвикала Миро да я ревнува, с цел да го нервира. Понякога пък първа го удряла, а той след това отвръщал и я пребивал.

След като лежа в ареста и се разчу, че е бияч, лихварят се опитвал да си сдържа повече нервите и да лимитира пребиванията на жена си. Дори неотдавна тя го ступала. По време на скандал го зашлевила, както нормално правела, чакайки отговор от негова страна. Когато не отвърнал, траяла да го удря.

Миро се страхувал един ден да не го вкара в пандиза и по тази причина, когато можел, опитвал да не я бие. Когато прекалено много го вбесявала, към този момент вадел колана и почвал със садизма си.

„ Мария е 40 кг. и 150 см., само че може да изкара от равновесие всеки човек. И Християн Гущеров е удряла. Само първия си брачен партньор не биеше, само че пък той се скъса да й изневерява “, настояват осведомени.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР