Мария, която е по известна с прякора си Отварачката се

...
Мария, която е по известна с прякора си Отварачката се
Коментари Харесай

Мара Отварачката лъсна с нов фасон

Мария, която е по известна с прякора си Отварачката се покри за известно време и никой не вярваше, че се е захванала с ново начинание. Скоро певицата разгласи на почитателите си, че ще ги изненада с нова ария, която се надява да стане шлагер.

Мария е подкъсила косата си и наподобява, че е в съвършена форма, най-малко по този начин проличава от фотосите, които разгласява в обществената мрежа. Че е дребна две отзиви няма, само че почитателите не имат вяра, че новото й парче, което се споделя „ Ангел мой ” ще стане шлагер.

Фолкаджийката ту се отхвърляше от сцената, ту внезапно още веднъж се появяваше, само че нищо стойностно не сътвори. Откакто се омъжи за третия си брачен партньор Мирослав Соколов.

За това нейните почитатели са доста скептично настроени към всичко, с което се захване Отварачката и я разясняват по този начин: „ Само Мария към момента не е схванала, че никой не се интересува от песните й. Дали въобще има гений да пее, мнозина се съмняват в това, а, че песента й ще стане шлагер ми звучи като анекдот, Мария и шлагер е нещо  несъвместимо! ”, „ Тя дребна, маратонките й хлопат, а долнището на спортния екип й стои като парашутни гащи! ”, „ Те маратонките й колкото нея! ”, смеят се почитателите във Facebook.

Автор: меринджей, бг

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР