Мария Илиева не може да скрие щастието си. Откакто стана

...
Мария Илиева не може да скрие щастието си. Откакто стана
Коментари Харесай

Мария Илиева грее от щастие: Да бъда майка е най-хубавият дар!

Мария Илиева не може да скрие щастието си. Откакто стана майка на щерка в края на юни, певицата е на седмото небе. Освен че се грижи за двете си деца – 3-годишния Александър и 2-месечната София, тя не е загърбила и кариерата си. Изпълнителката още веднъж потегли по участия, съчетавайки сполучливо родителството и най-голямата си пристрастеност – музиката.

В момента поп звездата е на море с наследниците си. Тя пусна няколко фрагмента с бебето София в обществената мрежа и показа с почитателите си размишления по тематиката за майчиснтовото. „ Това е вълшебно преживяване - ежесекундно чувство за безусловна обич, от време на време цялостна с тествания, страхове и безсилие, само че безспорно най-уютното място, което животът ми сподели. Да бъда майка е най-хубавият подарък! Открих невероятна мощ в себе си и нови неподозирани качества. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от благополучие и признателност! Изгарям от любознание да схвана какви хора ще станат, ще бъда ли горда с метода, по който съм се справила... Дотук следя със удовлетворение какъв прелестен батко е Александър и какъв брой интензивно взе участие в грижите за София! Разтапящо e! Мисля, че в ранното детско развиване е кодирана сполучливата личностна реализация и се пробвам да дам на тези двама сладури най-хубавото от себе си! ”, написа Мария в инстаграм. Тя добави, че се възхищава на всички всеотдайни майки, които окриляват фантазиите на децата си . Илиева е безапелационна, че точно те са огромните герои на нашето съвремие.

Наследниците на певицата са от разнообразни мъже. С таткото на 3-годишния Сашко тя се раздели малко след раждането. Макар че с днешна дата подържат естествена връзка в името сина си, те дълго време бяха в обтегнати връзки.  Точно когато бе най-разочарованата от мощния пол и бе твърдо решена да бъде самотна майка, Мария срещна сегашния си сътрудник, за който твърди, че е любовта на живота й. „ Той е най-прекрасният мъж! Дори не съм мечтала за подобен... С времето този идеализъм се убива. Любовта ми с него обаче ми върне чувството, че безусловността е допустима, че най-хубавото не трябва да остава единствено фантазия. Трябва да вярваш. Когато си живял почтено, в някакъв миг ти се случва! ”, удовлетворена е звездата.

Актуалният обичан на Илиева се споделя Александър Междуречки и е на 36 години – със 7 лета по-млад от Мария. Той движи 4 компании и се показва като предприемач, само че в действителност е и правоприемник на милионерска фамилия. Благоверният на певицата е наследник на починалия Петър Междуречки - някогашен кмет на София и посланик. Изглежда, че тя е подбирала много по-прецизно таткото на второто си дете, защото господинът никак не е инцидентен човек.

Междувременно изпълнителката показа, че се завръща на сцената. Първата й изява след появяването на дребната София бе в морската ни столица. Тя постоянно е твърдяла, че музиката е извънредно значима за нея и не може да си показа живота си по различен метод. Усмихнатата брюнетка едвам изчака да се възвърне физически след раждането и незабавно хукна по участия. Причината сигурно не е липса на финансови средстава, защото бащата на щерка й е много състоятелен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР