Мария Игнатова се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков преди година

...
Мария Игнатова се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков преди година
Коментари Харесай

Maрия Игнатова: Нойзи, а не Рачков, е мъжът на живота ми!

Мария Игнатова се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков преди година и половина и твърди, че от този момент е на върха на щастието. Чаровната водеща се венча за избраника си точно на рождения си ден на 26 сепетември в село Житен, покрай София, в доста стеснен фамилен и другарски кръг. Сега съпрузите живеят в просторна къща в столичния квартал „ Драгалевци ” и сред тях царува естетика. Блондинката не ще да се сеща за предишното си с артиста Димитър Рачков и гледа единствено напред към светлото бъдеще.
Мария споделя, че не таи неприятни усеща към някогашния си Митко, само че пътищата им се разминали и към този момент не комуникирали, даже другарски. След раздялата им няколко пъти се случвало да се засичат инцидентно на всемирски събития - тогава се поздравявали, само че резервирано и хладно.

Доскоро артистът имаше връзка с много по-младата от него Анита Димитрова. Даже от време на време се показваха клюки, че силиконоката напирала да ражда от 50-годишния комедиант, само че уви, идилията им не продължи дълго. С днешна дата те са разграничени и Рачков още веднъж е самичък.

От друга страна, новият брак на Игнатова процъфтява. Тя постоянно се фука в мрежата с кокетната си къща в покрайнините на София. Имотът е оценен на към половин милион лв.. Той е унаследен от майкатa на русокоската.

Освен с първокласна кухня, винтидж акценти и разнообразни творби на изкуството като фон, фамилното гнездо на водещата се отличава още с огромен двор и открити стълби в едната му част. Игнатова е споделяла, че се увлича по интериорния дизайн - концепцията за обзавеждането била нейна.

Къщата имала потребност от ободряване преди Мария да се нанесе в нея с настоящия си брачен партньор, по тази причина тя се заела с ремонта. Блондинката трансформирала дома напълно по собствен усет и в този момент е доста горда с крайния резултат. Тя постоянно пуска фотоси в инстаграм и демонстрира я по какъв начин пие кафе в градината, я по какъв начин чете книга на дивана.

Игнатова дефинира Нойзи като огромната обич в живота си. Той също се изрича ласкаво за нея в свои изявленията. Това е втори брак за водещата, която преди години бе омъжена за предприемача Петко Димитров. От него има наследник в тийнейджърска възраст на име Виктор, който живее главно с татко си.

С Рачков по този начин и не стигнаха до олтара, въпреки че изкараха дружно цели 8 години. „ Никога не ми е предложил брак. Може би, в случай че го беше сторил в подобаващия миг, щях да приема ”, споделяла е преди време Игнатова. И добре, че не е станало по този начин, тъй като в този момент евентуално щеше да има 2 развода зад тила си.

Въпреки че са хора на междинна възраст, Мария и благоверният й Ивайло постоянно се държат като младежи . Неотдавна те качиха къс видоклип в инстаграм, на който танцуват постепенно, натискат се и се целуват буйно. Някои побързаха да ги скастрят, че демонстрират прекомерно доста и напряко се излагат, само че други ги окуражиха да не крият любовта си.

Съпрузите са разказали, че в действителност се познавали доста от дълго време, още преди да се зароди любовта посред им. " Не се запознахме, а се познахме! То е като една хубава книга, която не искаш да завърши и дописваме страниците ", коментирала е Игнатова. Според Нойзи пък „ щастието не е събитие, а развой ”. Философско виждане на фамилията е, че „ щастието не е безспорна категория ” и  „ животът има върхове и спадове ”.

Интересна детайлност е, че Ивайло е роден на 29 февруари, затова има рожден единствено когато годината е високосна. „ И тази година нямаш рожден ден, само че имаш торта и имаш мен! ”, пошегува се актрисата и водеща с благоверния си на 28 февруари, когато тъкмо в среднощ го изненада с торта и запалена свещ. Любовта на русокоската към мъжа й си проличава във всеки един неин жест.

Запознати издават, че Мария се чувствала доста по-добре, откогато е с Нойзи, тъй като той бил романтик по душа, за разлика от Рачков. Актьорът наподобява доста занимателен на сцената и на дребния екран, само че в персоналния си живот бил по-скоро саможивец, настояват хора от обкръжението му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР