Мария Игнатова отново слиза от екран, след като Папараци -

...
Мария Игнатова отново слиза от екран, след като Папараци -
Коментари Харесай

Окончателно! Рачков изхвърли Мария Игнатова от телевизията

Мария Игнатова още веднъж слиза от екран, откакто " Папараци - ново 20 " стопира дефинитивно, научи HotArena.

Според източници от бТВ предаването не генерира стремежи интерес и има невисок рейтинг, а с тръгването на " Забраненото шоу на Рачков " на някогашния й по конкурентната Нова ТВ напряко рухнало. Освен това новият изпълнителен шеф на бТВ - чехът Мартин Швехлак, както и програмният шеф Христо Хаджитанев, въобще не харесвали шоуто, защото го считали за обикновено, незадълбочено и в несъгласие с цялостната идея на медията. 

Мария се задържа като водеща едвам 7 месеца, само че не откри път към сърцата на феновете, които я упрекнаха, че стои изкуствено на екрана. Дори и " Господари на ефира " да се върне още веднъж на екрана, Игнатова надали ще откри място в него поради Рачков, с който имаше дългогодишна връзка. След него русокоската се хвана с интелектуалеца Ивайло Нойзи Цветков, който дефинира като огромната си обич. Именно той я окуражил да направи шоуто си " Без грам ИнстаСрам ", чието триумф също беше противоречив. Но откакто остане без работа, Игнатова най-вероятно още веднъж ще се насочи към него, написа Галерия. 

Двамата с Нойзи от много време живеят в къща в подножието на Витоша. И двамата имат деца от предходни връзки. Ивайло е татко на 10-годишната Ана, а Мария е майка на 12-годишния Виктор от брака си с Петко Димитров. С него се разделят тъкмо година след сватбата су. Тя приема края на връзката им извънредно мъчно, тъй като би трябвало да признае пред другите, че е направила неточност и се е провалила и до последно крие, че имат проблеми. А те стартират с раждането на сина им, който се появява на бял свят в осмия месец и до последно не се знае дали ще оцелее. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР