Преди няколко години Иво Карамански-младши, доведеният син на актьора Александър

...
Преди няколко години Иво Карамански-младши, доведеният син на актьора Александър
Коментари Харесай

Иво Карамански-младши спасил майка си от депресия

Преди няколко години Иво Карамански-младши, доведеният наследник на артиста Александър Сано, претърпя тежка злополука. След случая той изгуби едната си ръка, само че в този момент продължава да се радва на живота, даже чака дете от приятелката си Антоанет Пепе. Бъдещият баща споделя, че нито за момент не е изпадал в меланхолия, а е поддържал силата на духа си. За разлика от него, майка ми Нели Атанасова била изцяло сломена след злополуката.

„ Животът внезапно спря за мен. Един ден Иво пристигна до у дома, хвана ме за ръката и ми сподели: „ Мамо, аз съм взел решение за себе си и ще продължа да пребивавам пълноценно, както е било постоянно до момента. Ако ти продължаваш да се самоизмъчваш, ще ме повлечеш със себе си ”. Тогава осъзнах какъв брой слаба съм в действителност. Вместо аз да съм опора за него, той беше такава за мен, той ми оказа помощ да изляза от депресията ”, споделя някогашната тв водеща.

Сега тя е доста щастлива, че ще става баба и няма срещу, че снаха ѝ има още 3 деца от двама разнообразни мъже. Даже твърди, че двете се схващат доста добре и има подготвеност да оказва помощ на младото семейство в грижите за бебето, което след броени седмици ще се появи на бял свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР