Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи се ожениха наскоро,

...
Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи се ожениха наскоро,
Коментари Харесай

Изненадата за зрителите беше голяма след свалянето на маската на Шотландеца в Маскираният певец

 Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи се ожениха неотдавна, само че сватбата напълно не е единственото, което обикаля като вест за тях общественото пространство. След като неотдавна стана ясно, че тв водещата се крие под маската на Заека в " Маскираният артист ", не щеш ли към този момент е ясна и звездата зад Шотландеца.

За всеобща изненада там се криеше мъжът на русокоската - Ивайло Цветков - Нойзи, който несъмнено, сподели, че двамата ловко са се криели един от различен, премълчавайки истината за уговорката си в шоуто, само че тези, които им повярваха, евентуално са обидно малко като численост.

Припомняме, че в първи сезон на " Маскираният артист " под маската на Шотландецът влезе Юлиан Константинов, а във вчерашната вечер с този костюм се изяви и Нойзи, който извърши рок шлагера " Poison " на Алис Купър. Той бе прочут от кумата си Алекс Раева, която предишния път разконспирира и Игнатова. Цветков сподели, че е помолил за питон, който, сходно на обичания си артист Купър, е възнамерявал да хвърли по публиката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР