> Мария и годеникът йПрестъплението е извършено на 12 август

...
> Мария и годеникът йПрестъплението е извършено на 12 август
Коментари Харесай

17-годишната Мария, бременна с близнаци, убита по изключително жесток начин

 > Мария и годеникът й
Престъплението е осъществено на 12 август по изключително нечовечен метод,

посредством удушаване в дома на жертвата. Трупът е открит изхвърлен в бунар край селото на 19 август от другари на убитата Мария Христова.

Обвиненият 44-годишен Йовчо Стоянов е съжителствал с майката на момичето

на фамилни начала. Двамата имали други две общи деца. Мъжът е арестуван за тежкото закононарушение на 20 август. Пред съда той съобщи, че е отгледал момичето от 2-годишна възраст и помоли за по-лека мярка. Съдът счете, че са събрани задоволително доказателства, че той е причинител на тежкото закононарушение. Според повдигнатото му обвиняване законът планува от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна. Мярката за неотклонение може да бъде обжалвана в период от 3 дни пред Апелативен съд- Бургас.

В ефира на " Здравей, България " хора от Недялско разясниха следното:

" Той е протегнал ръка на Мария и тя се е съпротивлявала и нещо я е натиснал и я е хвърлил в кладенеца, като си е изгубила живота. Те живеят на към 200-300 метра от този бунар. Майка ѝ отпътува за Русе, тъй като сестра ѝ беше оперирана. А аз бях на работа ", споделя приятелят на Мария.

Той прибавя, че момичето му разказвало за похищения от доведения ѝ баща.

" Живея покрай кладенеца. Вечерта чух някакви животни и извиках другари, с цел да проверим какво се случва. Там намерихме Мария ", споделя мъжът, който я е разкрил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР