Мария Бакалова получи номинация за поддържаща женска роля във филма

...
Мария Бакалова получи номинация за поддържаща женска роля във филма
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Мария Бакалова с номинация за Оскар“

Мария Бакалова получи номинация за поддържаща женска роля във кино лентата " Борат ". Тя е първата българка с номинация за влиятелната премия.

Звездното семейство Ник Джонас и Приянка Чопра афишират 93-те номинации за филмовите награди " Оскар " във всичките 23 категории. Гласуването за номинации завърши в сряда.

Гледайте онлайн тук и на във Facebook:



Заради пандемията на COVID-19 номинациите се организираха малко по-късно от обичайното. Преместена беше и датата за връчване на премиите – по тази причина Оскарите през 2021 година ще се състоят на 25 април. Продуцент на церемонията ще бъде Стивън Содърбърг, режисьор на кино лентата " Заразяване ", който притегли вниманието на публиката след експлоадирането на пандемията от ковид, въпреки че е показан за първи път 9 години по-рано.

Междувременно Академията продължава с търсенето на местоположения за огромното събитие. За първа година церемонията ще надрасне потенциала на Долби тиатър, като с изключение на в фамозната зала, камерата на шоуто ще се завърти и другаде. Точните детайлности ще зависят от локалните ограничавания поради COVID-19.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР