Мария Бакалова е най-споменаваната българка у нас и по света

...
Мария Бакалова е най-споменаваната българка у нас и по света
Коментари Харесай

Искрено и лично: Майката на Мария Бакалова с изповед за дъще...

Мария Бакалова е най-споменаваната българка у нас и по света в последните месеци. Тя се прочу с ролята си в " Борат 2 ", за която се е преборила на кастинг с 600 свои сътрудници. Най-голямото ѝ достижение досега е, че е първата българка с номинация за влиятелната премия " Оскар ".

Актрисата е на 24 години, приключила е НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ в класа на професор Иван Добчев.

Майката на Мария - Румяна, разяснява в изявление за HiNews, че се усеща щастлива.
" Оценявам, че имам право в действителност да се гордея с детето си, което единствено с влизането си в номинациите измежду най-големите в Холивуд към този момент е голям победител. "

И добавя: " Винаги съм знаела, че ще направи нещо доста – дали с пеене, музика, литература – като дете непрестанно четеше, пишеше. Нейната първа учителка, когато се разделяше с нея, от сърце я помоли да акцентира на писането. Мария постоянно е била огромен идеалист – гледаше, прехласваше се по високите палми и гледката от улицата, която гледа към надписа „ Холивуд “, само че кое дете не го е предписание! "

От дребна Мария мечтае да отиде в Холивуд. Дори го е написала на чина си в учебно заведение, описват нейни съученици.

Мария е пяла в хора за Странджански национални песни и е пътувала за интернационалните участия. Освен това 3 години беше стипендиант към „ Министерство на културата “ като дете с особени заслуги в културното занятие.

Освен, че пее, Мария е ходила на уроци и по флейта. Завършила е главното обучение с цялостно шест. Дори в НАТФИЗ влиза с най-голям резултат.

Преди да замине за Щатите, тя отива на проби в Лондон. Но когато ѝ оповестяват, че е утвърдена, към този момент е решила да замине за Съединени американски щати, написа woman.bg.

Родителите не са я подкрепяли финансово. " Тя към този момент имаше зад тила си 4-5 кино лентата, от които сама се устояваше, а още от самото й тръгване за Щатите за нея се погрижиха като същинска звезда от продукцията – билет в първа класа, настаняване, всичко, което заслужава една същинска звезда, с цел да отиде на следващата локация да снима основна роля и да бъде спокойна. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР