Мария Бакалова е дълго чакана. Родителите й нямали дете 15

...
Мария Бакалова е дълго чакана. Родителите й нямали дете 15
Коментари Харесай

Мария Бакалова е чудо, чакано от родителите си 15 години

Мария Бакалова е дълго чакана. Родителите й нямали дете 15 години преди появяването й.

" Мимето беше доста дълго чакано дете - разкри майка й Румяна в " Търси се ". - 15 години, в които всеки ден се надявах да стане чудото. Абсолютно знамение беше! Благодаря й, че я има и мен избра за нейна майка. Много сме близки. Всичко споделя и хубаво и неприятно. Много я подлагам на критика. Аз съм индивидът, който я поставя на мястото. Много мъчно взема решения. Много ги мисли нещата. "

Актрисата се просълзи, откакто майка й показа какъв брой доста й липсва след заминаването й за Америка. Именно там пристигна огромният пробив на Бакалова с " Борат 2 ", който й донесе номинация за Оскар.

" Дълго време са си ме чакали. Сега нося отговорността да не ги отчайвам. Всяко нещо, което съм постигнала, е с помощта на тяхната поддръжка ", не скри Мария.

Приятелят й Валери разкри по какъв начин и по кое време са се срещнали.

Тя ме зарежда със благополучие и обич. Първата ни среща беше 2022 малко преди Нова година. Веднага я харесах като човек, тъй като е доста красива. Ден преди Нова година я сънувах. На нова година бях в София на ваучър с другари, само че този сън остана в мен. На 1 януари се видяхме, излязохме и това ни беше първата среща ", показа Валери, койт се изява като каскадьор.

Любимият мъж на актрисата разкри кое е най-големият й минус съгласно него.

" Страшен работохолик е и не може да си почива. Аз пък съм цялостната диаметралност. Обичам да си почивам. Балансираме се. Общото е, че и двамата сме доста отвеяни. Много е прочувствена. Най-малкото нещо може да я разстрои. Обичаме да вървим на походи. Тя не толкоз, колкото аз ", повдигна завесата на връзките им Валери.

Самата Мария показа, че не е очаквала да срещне любовта.

" Дойде изненада. Това е от интуитивните неща, които като че ли са от друга галактика. Трябвало е да стане. Мисля, че беше взаимно. На 1 януари излязохме за първи път. беше доста сакрално. Започваме годината дружно и значи ще я приключим по този начин. Влюбена съм. Не знам дали преди този момент съм обичала. Може би това е същинската обич, да те е грижа за другия човек. Той ме уравновесява. Усещам по какъв начин ме е грижа за някого и там няма его. Може би това е чистата обич – да поставиш някого пред себе си ", приключи Бакалова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР