Мария Бакалова беше забелязана от наблюдателни гости в публиката на

...
Мария Бакалова беше забелязана от наблюдателни гости в публиката на
Коментари Харесай

Мария Бакалова тайно в Денсинг старс“

Мария Бакалова беше видяна от наблюдателни посетители в публиката на „ Денсинг старс “ по време на живото предаване, макар опитите си да не се набива на очи. Без да се обявява, красивата актриса седна сред майката и бащата на своя обичан, каскадьора Валери Григоров, който е измежду участниците в танцовото шоу и към този момент се оправя чудесно на дансинга с партньорката си Дорина.

Мария за пръв път сяда в публиката на „ Денсинг старс “, въпреки че половинката й за четвърти път излиза под прожекторите. Любовта й към Валери обаче е безспорна. Преди ден актрисата разгласява тяхна обща фотосесия и я подписа с сантименталното " You and me always ". Междувременно каскадьорът навърши 25 години - рожден ден, който двамата евентуално са отбелязали дружно.

В „ Денсинг старс “ Мария попадна в разгара на латино фиеста, в която 13-те звезди и техните сътрудници бяха решени да подпалят паркета с румба, самба, салса, мамбо и ча-ча-ча. С всяка последваща седмица конкуренцията на дансинга става все по-свирепа, а борбата за купата " Най-добър танцьор на Републиката " все по-безжалостна. Миналия вторник кандидатите за славата подвигнаха летвата с изумителни танци и сложни поддръжки, а журито извади първите деветки и десетки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР