Марица Пловдив и ЦСКА започват днес битката за титлата в

...
Марица Пловдив и ЦСКА започват днес битката за титлата в
Коментари Харесай

Волейболистките на Марица Пд и ЦСКА в спор за титлата НА ЖИВО по БНТ 3

Марица Пловдив и ЦСКА стартират през днешния ден борбата за купата в женското волейболно състезание.

" Жълто-сините " гледат решително към своята девета поредна шампионска купа, а в полуфиналите се оправиха безпроблемно със състава на Славия 2017 след два триумфа - с 3:0 и 3:1.

В същото време пък " алените " записаха две чисти победи над отбора на Казанлък Волей и по този метод затвърдиха отличните си изяви през сезона с класиране за своя първи край от сезон 2013/14 насам.

По-рано през този сезон Марица Пловдив и ЦСКА към този момент се срещнаха на два пъти в шампионата, като си размениха по една победа.

Първият конфликт от разногласието за шампионската купа сред Марица и ЦСКА стартира в 18.00 часа в Пловдив и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!

Три дни по-късно, на 9 април, от 16.00 часа " алените " посрещат настоящите шампионки в своята зала " Васил Симов ", а при възможен трети мач той ще се играе още веднъж в Пловдив на 12 април от 18.00 часа.

Във финалната серия се играе до две победи от три срещи. Всички мачове ще може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР