Марин МИЛАШКИЛевски надигра тотално Пирин, но победи само с 1:0

...
Марин МИЛАШКИЛевски надигра тотално Пирин, но победи само с 1:0
Коментари Харесай

Левски проби Пирин

Марин МИЛАШКИ

Левски надигра тотално Пирин, само че победи единствено с 1:0 гостите от Благоевград в мача от V кръг на efbet Лига. " Сините " сътвориха доста положения, само че осъществиха единствено един път, когато Роналдо (70) порази вратата на Янко Георгиев с глава след центриране на Патрик-Габриел Галчев. А вратарят на " орлетата " Янко Георгиев направи страховит мач на " Герена " и ги избави от разгром. Гостите приключиха мача с 10 души, откакто Красимир Станоев (85) си изкара два жълти картона единствено за 2 мин.

С 2 победи, 1 загуба и 2 отсрочени мача " сините " се изкачиха на 7-о място с 6 т. Пирин остава 14-и с 2 т.

В идващия кръг " сините " гостуват на Лудогорец, а Пирин ще играе във Варна с Черно море.

" Победата беше заслужена. Трябваше още в първите минути да осъществяваме ситуациите си, с цел да тръгне мачът по-спокойно. Нашите недостатъци още веднъж бяха в завършващото подаване и завършващия удар. Трябва ни по-добра комбинативност и повече убеденост в завършващата фаза. Проблемът беше, че ситуациите бяха прекомерно чисти, с цел да се пропущат. С оглед, че в първите две семейства гостуващите ни тимове нямаха голова обстановка, мисля, че Левски към този момент има съществено предимство на личен терен. Въпреки това би трябвало да превключваме по-бързо от фаза офанзива във фаза отбрана и противоположното ", разгласи треньорът на Левски Мъри Стоилов.

" Започнахме добре и имахме много шансове да отбележим, само че не успяхме. Важното е, че мачът приключи добре и съумях да отбележа. Това, което се случи, е част от играта. Работим за това да приключваме по-добре ситуациите. Реализирах моята фантазия да вкарам пред прелестната аудитория на Левски. Със сигурност това ще остане вечно в моето схващане. Исках да ознаменувам гол пред нашите почитатели ", сподели героят Роналдо.

" Играха много млади момчетата от нашата школа. Цял мач игра момче набор 2005 (Илиан Костов) на основната позиция като централен бранител, което е радващо. С такива мачове, против тимове като Левски, младите ще израстват. Очаквам във Варна против Черно море да видя хора, които играят с по-голямо самочувствие и желаят да управляват повече топката ", показа треньорът на Пирин Красимир Петров.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР