Мариано Израели, един от най-добрите приятели на Марадона, направи поредното

...
Мариано Израели, един от най-добрите приятели на Марадона, направи поредното
Коментари Харесай

Приятел на Марадона разкри колко милиона е имал легендата

Мариано Израели, един от най-хубавите другари на Марадона, направи следващото забавно разобличаване към гибелта на една от най-големите икони на международния футбол и останалите прекалено много въпроси свързани с нея.

Израели разяснява, че самият аржентински вълшебник му е споделил, че е имал 100 милиона $ и изискванията, в които прекара последните дни от живота си не дават отговор на позицията и положението му. Освен това той декларира, представен от вестник ''Марка'', че макар ясните проблеми със сърцето на Марадона, той не е бил лекуван.

''Те знаеха, че той (б.р. Марадона) има проблеми със сърцето и не ги лекуваха. Когато се завърна от Мексико, той ми сподели: Не знаеш по какъв начин се възвърнах след Дубай, към този момент имам над 100 милиона $, а аз му отговорих: ''Ти си цар и би трябвало да си живееш, както заслужаваш''. Последната му къща не бе в положително положение. Имаше течове, нямаше климатик, нямаше и отопление. Говорим за човек, който имаше 100 милиона $ и никой не знае къде са,'' разсъждава Израели за последните дни на Марадона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР