Мариана Попова време в ролята на рекламен агент на гръцкото

...
Мариана Попова време в ролята на рекламен агент на гръцкото
Коментари Харесай

Мариана Попова каза истината за гръцкото море. Разгневи мнозина

Мариана Попова време в ролята на рекламен сътрудник на гръцкото море и разгневи мнозина свои почитатели, които са почитатели на родното Черноморие и не одобряват някой да хвали непознатите плажове.

Певицата направи на пух и прахуляк тези, които избират българското море пред гръцкото. Двамата с Веселин Плачков отмарят това лято точно в южната ни съседка, предава Шоу БЛИЦ.
-->
" Ще ви кажа протичащото се с българите в Гърция, пазете се ", по този начин стартира гневния си пост певицата в профила си в обществените мрежи.

" Няколко думи за Гърция. Топло, чисто, вкусно, уютно, гостоприемно,няма вирус,няма повръщане, прелестна храна,прясна риба, месото им е извънредно положително.

Вече се следи българския синдром на хитри наемодатели, които отдават не до там положителни парцели на висока ставка без да са се постарали.

Има доста камъни и таралежи. Скъпо е, споделям го напълно отговорно, сметката е по 2 и постоянно е било по този начин, само че отново бих избрала това, с цел да ми е крепко детето. Желая Ви прелестна почивка и се пазете по улиците.

Единствените, които не съблюдават разпоредбите за придвижване даже и в Гърция, са българите, добре признавам и малко румънци! ", написа още певицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР