Мариана Милошевич, известна под псевдонима Kika, е истински гений на

...
Мариана Милошевич, известна под псевдонима Kika, е истински гений на
Коментари Харесай

Изчезнала глава, усукано тяло и кожа на закачалка - бодиарт, който наистина впечатлява

Мариана Милошевич, известна под псевдонима Kika, е същински талант на бодиарта от Сърбия. 36-годишната художничка основава безусловно смайващи облици, " заплитайки " тялото си в серпантина в серпантина, махайки главата си и поставяйки личната си кожа върху закачалката.

Мариана стартира да рисува стените в жилищата на своите другари, когато е на 11 години. Родителите й не можаха да я запишат в художествено учебно заведение в раздрана от войната Сърбия, тъй че трябвало да се усъвършенства независимо. Дълго време тя създавала фрески с изображения на разнообразни известни герои.

Три години след завършването на гимназията тя родила момче на име Данило. Това събитие й дало силата да прави професионално това, което постоянно желала. Кика станала един от най-популярните детски художници в Сърбия, само че тя имаше проблеми с гърба й, тъй че лекарите я посъветвали да спре да работи, в случай че желае да има още деца.

През 2012 година Мариана Милошевич станала щастлива майка на друго момче - Николай. В същото време, тя минава курс по грим и се заинтересувала от образни резултати и боди арт. Резултатите от нейните старания са в действителност фантастични.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР