Мари Константин е от хората, които обичат зимата, както сама

...
Мари Константин е от хората, които обичат зимата, както сама
Коментари Харесай

Красивата Мари Константин с горещ кадър от банята и съкровено желание

Мари Константин е от хората, които обичат зимата, както сама тя споделя, само че лятото несъмнено към този момент ѝ липсва. Това показа чаровната щерка на Гала в нов пост и фотография, които провокираха съществено внимание от страна на мъжката половина от почитателите на Мари. " Искам да е лято, а нормално избирам зимата. Просто някак не е толкоз занимателно да се правиш на нимфа във ваната ", написа звездата от " Аз съм Изи ". 

На фотографията се виждат няколко фрагмента, снимани във вана, цялостна с пяна, а Мари наподобява се е забавлявала, до момента в който е правила фотосите. Не е ясно дали фрагментите са направени на режим самоснимане или някой ги е снимал, само че едно е несъмнено - фотосесията наподобява еротична и непринудена.

Междувременно името на Мари Константин бе забъркано в няколко злословия, които гласяха, че тя е бременна.

В публикациите се цитираха " осведомени ", съгласно които Мари и обичаният ѝ са си създали идентични татуси - бебешко краче. Символиката била безапелационна, а бебето на Мари Константин щяло да е следващото звездно за 2021 г.  Оказа се, че в това няма никаква доза истина. " Честито и от мен, само че очевидно не е моята Мари ", разяснява слуховете Гала, представена от " България през днешния ден ". Телевизионната водеща била сигурна, че един ден и това ще се случи, само че към този момент няма да е скоро.

Мари може и да не е бременна, само че за жалост мина през нещо друго в края на 2020 година Инфлуенсърката бе с позитивен тест за COVID-19. Скоро тя показа, че последствията от вируса са много съществени и не би трябвало да се подценява, само че за благополучие в този момент е по-добре.

Изображение: https://www.instagram.com/marie.konstantin/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР