Марги Хранова закъса здраво и едва ли скоро ще може

...
Марги Хранова закъса здраво и едва ли скоро ще може
Коментари Харесай

Финансови проблеми съсипаха Марги Хранова, семейството й затъна в заеми

 Марги Хранова закъса крепко и надали скоро ще може да реши проблемите си. Оказа се, че фамилията на огромната българска певица е потънало в заеми, които едвам смогва да изплаща.

Тревожните вести към изпълнителката издаде нейна колежка, осведомена със обстановката, написа " Уикенд ".

Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил към 300 000 лв., като по условие на финансовата институция заложил фамилния им апартамент в София.

С парите Бойчев почнал нов бизнес. Начинанието обаче не се увенчало с триумф, мъжът на певицата не могъл да възвърне ипотеката и от този момент банката безжалостно тормози семейството, написа още изданието.

" Маргарита прави всичко по силите си, с цел да е сигурна, че ще има покрив над главата. Когато преди време мъжът ѝ изтегли заема, дълго криел за начинанието.

Щом тя научи за недомислената постъпка, бе доста разочарована ", прибавя още колежката й. Банковият пъкъл бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата даже било на косъм да бъде извадено на обществена обмен. 

Покрай финансовите несгоди звездата даже се замислила дали да приключи 43-годишния им брак, само че до бракоразвод по този начин и не се стигнало. Търканията посред им отшумели, когато поради ядовете Кирил получил инсулт, до момента в който двамата пътували към вилата им в Брезник – родния завършек на Хранова.

Приятели на семейството са уверени, че точно наглия напън на банката е станал причина предприемачът да пострада здравословно. 

Именно огромните заеми са повода Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита - в края на 2017-та тя се появи във " ВИП Брадър " на инат на презрението си към този формат, а няколко месеца по-късно блесна и в " Като две капки вода ".

След това тя се появи и в " Черешката на тортата ". В последна сметка, тлъстите възнаграждения от тв участията помогнали на естрадната певица да заплати доста огромна част от отговорностите си, само че към момента имало съществени борчове
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР