Маргарита Хранова направи на пух и прах екипа на ВИП

...
Маргарита Хранова направи на пух и прах екипа на ВИП
Коментари Харесай

Невиждана изцепка тази вечер в живото предаване: Ники Кънчев направи голям гаф с...

Маргарита Хранова направи на пух и прахуляк екипа на „ ВИП брат ”, в частност тв водещия Ники Кънчев, откакто огромната българска певица бе поканена от тях като бранител на един от съквартирантите в настоящия сезон, само че нито един път не й бе дадена опцията да изрази позиция.

Въпреки че коментарното студио и директните включвания в Къщата продължиха общо 3 часа, огромната българска певица въобще не съумя да вземе думата, написа Блиц.
 
Така след края на дългия си престой в студиото на Нова телевизия певицата не устоя и подвигна вманиачен скандал на екипа на риалити формата, искайки пояснение за какво е трябвало да отдели 4 часа, откакто на практика все едно не бе част от гостите в студиото, добавя Блиц. В най-неудобно състояние се оказа водещият Ники Кънчев, който трябваше хем да потуши пристрастеностите, хем да балансира ситуацията.

В студиото бяха още манекенката Славена Вътова, фолкпевицата Кали, артистът Веселин Плачков, който до неотдавна беше в Къщата, журналистът Кристина Патрашкова, някогашната другарка на Валентин Кулагин – моделът Елена Виан, и гаджето на Божана Кацарова – рекламистът Николай Ванчев.



Освен Марги Хранова нито един път за всичките три часа лайф  не чухме да се изрича и приятелят на готвачката Божана Кацарова.
 
По случайност двамата седяха един до различен на дивана в студиото и заради неналичието на интензивност малко приличаха на възпитаници, порицани от класния си началник.

В последна сметка Къщата на „ ВИП брат ” тогава напусна Ева Найденова, която на излизане съобщи, че не съжалява за нищо, което е споделила или направила в шоуто. Тя даде щита на SDA, който защищава от номинации за елиминации, на съквартирантката си и колежка Ваня Костова, с която май стопиха ледовете на връзките си във формата.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР