Маргарита Грачьова, която пострада от мъж-тиранин, продължава да вдъхновява жените

...
Маргарита Грачьова, която пострада от мъж-тиранин, продължава да вдъхновява жените
Коментари Харесай

Гореща: Маргарита с отсечената от ревнивец ръка се засне в откровена сесия!

Маргарита Грачьова, която пострада от мъж-тиранин, продължава да въодушевява дамите в Русия. Докато е млада и красива, тя губи ръката си, само че не и женското си омагьосване и насладата от живота.

На страницата й в обществените мрежи се появи фотосесия, на която тя е в непредвидена и откровена роля. На фотосите хубавицата театралничи по къси шортички в разсъблечен топ, на краката си е обула груби обуки, а на главата си има прическа с вдигната високо, дръзка опашка.

Московски лекари съумяха да съберат парче по парче ръката на млада жена, станала жертва на ревностния си брачен партньор (ВИДЕО 18+)

На тази сесия Маргарита се показва като мощна и смела, само че дружно с това и безпределно женствена и нежна. За нея в действителност тази сесия е открит диалог за женската половост.



"Честно казано до дъно още не съм се научила да се одобрявам тъкмо такава. Понякога мощно ме разстройва и вбесява обстоятелството, че лявата ми ръка наподобява подута и синя от белезите, а на другата си ръка имам черна протеза, която не изключително добре се съчетава, да вземем за пример, със синя рокля ", признава пред своите почитатели Маргарита. "Но нали сексуалността не е единствено във външния тип, дължината на краката, косите или пък бенка на пикантно място. Сексуалността е въпреки всичко някъде по-дълбоко и вътре в нас ", прибавя още тя.



И въпреки и фотосите да наподобяват като от корицата на списание, Маргарита твърди, че е направила фотосесията си повече поради себе си.

"Снимах се преди седмица. Обсъждахме облика с фотографа, само че нито си уреждах прическа или грим, облеклата също са мои ", споделя тя.

През декември 2017 година брачният партньор на Маргарита я отвлече и я закара в гората, където й взе мобилния телефон, завърза ръцете й с тел и стартира да я изтезава. Той нанесе на майката на синовете си над 10 удара с секира по китките, за което по-късно бе лишет от наставнически права и бе наказан на 14 години затвор.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР