Марешка Бардем проходи и тренира във фитнес залата. И то

...
Марешка Бардем проходи и тренира във фитнес залата. И то
Коментари Харесай

Плеймейтката, която пострада при тежката катастрофа на Тракия, проходи

 Марешка Бардем проходи и тренира във фитнес залата. И то единствено месец, откакто претърпя тежка злополука на автомагистрала " Тракия ", при която оцеля по знамение. Плеймейтката показва забележителна воля да се възвърне бързо след случая и към този момент се натоварва с леки тренировки.

Тя продължава да носи превръзка на единия от краката си, защото там пострадването беше най-тежко. Дори се наложи краткотрайно Марешка да бъде в инвалидна количка, а по-късно се придвижваше с патерици. Но доста скоро тя към този момент може да се движи независимо и е пределно окуражена да върне предходната си форма.

" Чувствам се жива, здрава и осъзната. Благодарение на злополуката разбрах на кого в действителност му пука за мен. Златен урок от живота ", разсъждава Марешка след злополучната преживелица. Тя се връща обратно към случая и какво тъкмо се е случило съгласно нея.

" Със 150 км/ч карах в лява лента, с цел да изпреваря 2 коли на автомагистралата от Пловдив към София. Малката кола от дясна лента мина наляво и ме изненада, не можех нито да понижа, нито да избегна и с цел да не ги блъсна, съм литнала в дърво. Как съм останала жива, единствено Бог знае ", спомня си Бардем.

И признава, че след злополуката си е извадила доста поучения. Марешка употребява почивните дни, с цел да се разноски до Пампорово и даже стигна до ски пистите. Тя облече и специфична екипировка, само че не се пусна по стръмното, защото положението й още не разрешава толкоз съществено натоварване. Но си направи десетки селфита, за които не се изискват чак толкоз огромни старания.

Бардем изпраща тежка година и се надява идната да е много по-добра. Катастрофата е втори тежък случай с моделката за къс интервал от време - през септември тя беше нападната и раздрана от куче. Агресивното животно захапва Бардем за гърлото и дълго време не желае да пусне. Моделката едвам оцеля, написа " България през днешния ден ".

Зловещата драма се разигра в Несебър, където чеченката отиде да отдъхне за няколко дни след риалитито " Игри на волята ", в което взе участие. " Ръцете ми бяха в кръв и лежах в локва от нея. Помислих, че ще умра. Кучето ме захапа за най-опасната зона. Попитах се с какво го заслужих ", описа тогава плеймейтката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР