Марая Кери изненада феновете си, като пусна нов видеоклип към

...
Марая Кери изненада феновете си, като пусна нов видеоклип към
Коментари Харесай

Марая Кери пусна ново ВИДЕО за вечния си коледен хит All I Want for Christmas Is You

Марая Кери изненада почитателите си, като пусна нов видеоклип към шлагера си All I Want for Christmas Is You. 54-годишната Кралица на Коледа, която загуби борбата за патентоване на това название, показа фрагменти от коледното си турне Merry Christmas One and All! във видеото, озаглавено All I Want for Christmas Is You (Festive Lambs Edition).

В клипа се появяват близнаците ѝ, 12-годишните Монро и Марокан, както и 31-годишната ѝ колежка в музикалния отрасъл Майли Сайръс, която е снимана в публиката на един от концертите.

Турнето на Марая Кери " Merry Christmas One and All! " стартира на 15 ноември 2023 година в Хайленд, Калифорния, и би трябвало да завърши на 17 декември 2023 година в Ню Йорк след 16 концерта.

Новото видео към " All I Want for Christmas Is You " стартира с подготовката на Марая в нейната блестяща стая зад кулисите на шоуто, последвана от клипове на разчувствани почитатели, които се събират пред мястото на концерта. След това фрагментите демонстрират както почитателите на певицата, по този начин и подготовката ѝ за шоуто.

В един миг се вижда, че тя е облечена в разкроена сребърна рокля и държи лента с надпис " Кралица на Коледа ". Друг от празничните тоалети на Марая включваше алена рокля без ръкави със златни звездички и висящи обеци със признака на безкрайността. Тя свети и в алено, черно и златно боди, което показваше красивата ѝ фигура.

Към края на песента към нея на сцената се причислиха и очарователните ѝ деца, които ѝ оказват помощ с грандиозния край, при който на сцената заваляват снежни конфети.

Новото видео към безконечния шлагер " All I Want for Christmas Is You " идва, откакто Кери разкри, че е изгубила борбата за запазената марка " Кралица на Коледа " предходната година в ново искрено изявление.

Поп иконата бе блокирана от това да има прозвището " Кралица на Коледа " от празничната певица Елизабет Чан в знаменателна победа през ноември 2022 година Кери подаде поръчка за патентоване на фразата през март 2021 година - ход, който вбеси 43-годишната празнична певица Чан и 82-годишната Дарлийн Лав, като първата се обърна към съда в опит да блокира Кери.

В диалог с People Кери, която е известна с това, че стартира празничния сезон, като се " размразява " и изрича " It's tiiiiiime " в чест на своя празничен шлагер, съобщи: " Миналата година не беше най-забавната ми версия на Коледа, тъй че... каквото и да се случва, ще се забавляваме. "

В детайлности за това по какъв начин се оправя със напрежението, тя сподели: " Бих споделила, че това е писането. Молитва. Това са тези дребни неща, които могат да те пренесат от едно в действителност неприятно въодушевление към едно по-добро място в един момент. ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР