Маратонът за търсене на коледни подаръци е в разгара си.

...
Маратонът за търсене на коледни подаръци е в разгара си.
Коментари Харесай

Най-модерните джаджи за пътешественици, които да подарите на Коледа

Маратонът за търсене на коледни дарове е в разгара си.

И защото пътуването е едно от най-любимите занимания на множеството хора (особено след локдауните в пандемията), Euronews предлага ранглиста с най-подходящите дарове за фенове на завършения.

Предложенията са разнородни – от калъф за масичка в аероплан до слушалки за шумопотискане и могат да се намерят в каталозите на Amazon.

Спокоен полет с безжични шумопотискащи слушалки

Слушалките Soundcore Q20i на Anker обезпечават впечатляващо качество на звука на страхотна цена.

Получавайки 4,6 звезди от купувачите в Amazon, те са на едно равнище с най-високо оцененявания модел Sony WH-CH720N, който е с 34,32 евро по-скъп.

Слушалките са комфортни и елементарно сгъваеми. Освен това са снабдени със помощен кабел, в случай че ви се наложи да ги включите.

Безжичен предавател AirFly Pro

Това малко софтуерно устройство от Twelve South трансформира разпоредбите на играта за тези, които употребяват безжични слушалки или наушници.

Просто го включете в спомагателния контакт на седалката и го свържете с безжичните си слушалки посредством Bluetooth.

AirFly Pro ви разрешава да споделяте с другар, само че има и по-евтини модели, които предават единствено към едни слушалки в даден миг.

Универсална стойка за телефон Perilogics

Независимо дали сте в кола, рейс, трен или аероплан, тази дребна джаджа ви разрешава да гледате филм на телефона си без да го държите в ръце.

Просто я закрепете към облегалката на седалката или масичката и се отпуснете.

Зареждане  в придвижване с безжичната мини захранваща банка Charmast

Банките за зареждане могат да бъдат неуместни и да понижат размера на ръчния ви багаж.

Така че, мини джобът за зареждане на Charmast (който в действителност се побира в джоба ви), просто трябваше да се тества.

Тъй като е безжично, е елементарно и комфортно да продължите да употребявате устройството си, до момента в който то се зарежда. Със своите единствено 90 грама няма да ви натежи в багажа.

Charmast се предлага в три цвята: черен, розов и бял и може да се похвали с бързо зареждане (90 минути за цялостно зареждане).

Имайте поради, че този модел е съчетаем единствено с устройства с USB-C, само че на пазара има и други марки, които дават отговор на разнообразни размери на портовете.

Няма да изгубите багажа си с Apple AirTag

Apple AirTag улеснява следенето на багажа по време на пътуването му през летището или в случай че бъде пропуснат.

Поставете го в куфара си или го закачете за нещо вътре.

Използвайки приложението Find My на вашето iOS устройство или приложението Tracker Detect на Android, наблюдавайте придвижването на проследяващото устройство през летищния терминал в действително време.

Задайте го в режим " загубен ", в случай че към този момент не може да бъде открит и ще получите уведомление незабавно щом бъде открит още веднъж.

AirTag може да се употребява наново, откакто батерията се изтощи (средно след 12 месеца). Единственият минус е, че изисква литиева батерия, а не всяка самолетна компания ги разрешава в багажното поделение.

Ред на масичката в самолета

Ако желаете да държите всичките си движимости на разположение по време на дълго пътешестване, с цел да не пречите на другите пасажери, като ставате и слизате за чантата си, тази джаджа от Airplane Pockets е тъкмо за вас. Просто, само че гениално.

Полиестерният калъф се приплъзва без изпитание върху масичката на самолета, осигурявайки чиста повърхнина за работа, хранене и спане, а изпод има разнообразни джобове, в които да държите подредени списанията, телефона, водата, зарядните устройства и закуските.

Пътникът начело също ще ви благодари, че не ровите в задната част на седалката си за сладкиши.

Намалете пластмасовите боклуци със силиконовите бутилки на Morfone

TikToker-ите са възхитени от тези силиконови бутилки за многократна приложимост.

Те имат непропускливи капачки и се пълнят и почистват елементарно.

Четирите бутилки от по 100 мл могат да се употребяват за всичко - от шампоан до лосион.

Предлагат се в транспарантен несесер за многократна приложимост, което значи, че можете елементарно да ги извадите за инспекция, без да се занимавате с найлонови торбички (и да избегнете потреблението на още една пластмаса за еднократна приложимост по време на пътуванията си).

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР