Мара отварачката се е разделила със скъпите си златни гривни

...
Мара отварачката се е разделила със скъпите си златни гривни
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Миро си взе гривните Картие от Отварачката

Мара отварачката се е разделила със скъпите си златни гривни на френската марка „ Картие “. Съпругът й Мирослав Соколов, с който са пред бракоразвод, си е взел бижутата, които е подарил на някогашната си обичана. Миньончето на фолка се фукаше с два накита, като цената единствено на едната е над 15 000 лв.. Отделно фолкаджийката имаше и пръстен на същата марка, който не е по-евтин.

Мара Отварачката постоянно носеше накитите си дружно на дясната си ръка и по този начин ходеше окичена с съвсем 50 бона на китката си. Същите гривни носи и Златка Райкова, като нейните са подарък от гаджето й Карен. Моника Валериева също се кипреше с такива украшения, само че някогашният й я обра и си ги прибра. Гривните са настоящи измежду родните златотърсачки и с тях се пробват да демонстрират клас и че са нечии държанки. 



Отделно Мария, която до неотдавна се подписваше Соколова, към този момент е премахнала от обществените мрежи семейството на третия си брачен партньор. Преди това изпълнителката изтри и всички общи фотоси с Мирослав, който я преби преди десетина дни. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР